JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS


Salam Sejahtera dan Salam Kemesraan yang berterusan.

Memandangkan Ina masih berada dalam MOOD CUTI
 ( cuti Mid Sem masih berbaki, ayuh manfaatkan!hehe )
Dan melihat ada program yang 'sihat' untuk disertai, mana mungkin tidak kumanfaatkan? ('',)

Mari rakan-rakan Blogger sekalian,

JoM JoiN KemPeN TingKatKaN JumLaH FoLLoweRs


Anjuran :
Terjah Bicara@Azim Razak
( Jom la, kita pakat join ramai-ramai. Support rakan blogger. InsyaAllah ada faedahnya. )

Tempoh masa kempen : 
23/10/2011 - 29/10/2011 hingga jam 12.00 tengah malam
( tengok jam, sempat lagi kan. Ramai dah join, anda bila lagi? )


Nak monolog jap (",)
~Ina tahu segmen ini pun secara tidak sengaja melalui blog seorang rakan. Lantaran lama tidak join mana-mana aktiviti anjuran blogger dan kebetulan cuti mid sem ni ( walhal tidak la lapang sangat pun sekarang, tugasan berderet beratur minta disiapkan..huhu ). Terima kasih kepada kawan-kawan baru ( bajet ada yang mengunjung balas kan?hehe ) Buat makluman semua, blog ini masih baru dan sedang dalam pengaturcaraan..hehe..Maaf segala kekurangan.  Akhir kalam, salam perkenalan berutus senyuman kepada semua yang sudi hadir ke sini. Wassalam.~

24 ulasan:

  1. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    BalasPadam
  2. Salam kenal, dr segmen yg sama. Dh follow kamu, sudi2lah follow Mrs Lurve kembali, mekasih :)

    http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    BalasPadam
  3. salam...hye dear, sy dr kempen yg sama...jgn lupe follow sy jugak yer di www.cute-ninie.blogspot.com...thanks dear...

    BalasPadam
  4. hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

    http://alkhattabbatik.blogspot.com

    BalasPadam
  5. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    BalasPadam
  6. hye...ida dr segmen yg sm jg
    dtg n follow cn...naty singgah blog ida ya
    keep in touch ^_^

    BalasPadam
  7. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum! Tok.. Tok.. Tok..! Ada sape-sape kat dalam?? Eza nak masuk rumah ni…Hehe.. Singgah sini sebagai tetamu.. jempot g blog Eza jugak ekk… ^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    BalasPadam
  9. Salam c^^)
    dtg dr segmen yg same .^^)
    da follow awk & selamat berkenalan (^^,
    singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
    tqsm.daaa~ (",)

    BalasPadam
  10. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    BalasPadam
  12. @KhAiReDzAiMy TQ..biar lambat asalkan berbalas kunjungan juga kan ;)

    BalasPadam
  13. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    BalasPadam
  14. Datang dari segmen yang sama. Salam PErkenalan…Dah follow awk..jom follow saya : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    BalasPadam

 

Copyright © 2011 Reserved to Ilham Citra
Design with love by InaNailofar